Locaties

Een goede training staat met de juiste omgeving. Rust en ontspanning zijn voor Baijens Coaching twee absolute voorwaarden. Op de Veluwe komen deze twee voorwaarden uitstekend tot hun recht. 

Dennenheuvel

Tijdens de meerdaagse trainingen overnacht u in Hotel Dennenheuvel. Dit hotel ligt vlakbij het centrum van Epe. Dennenheuvel beschikt over comfortabele kamers met bad of douche, kleurentelevisie en telefoon. De kamers zijn rustig gelegen en hebben een balkon of liggen aan een tuin met terras. Er is een uitstekend restaurant en een brasserie met bar. In de sauna, het stoombad of onder de zonnebank kunt u optimaal ontspannen.

Stal Marskamp

De Persoonlijk leiderschapstraining gebeurt in samenwerking met Stal Marskamp. Een mooi gelegen manege in het plaatsje Heerde. Marskamp beschikt over 34 boxen voor zowel paard als pony. Er zijn zowel binnen als buiten bakken. Tijdens de training is er altijd een professionele instructeur aanwezig.

De Zwaluwhoeve

Pure ontspanning. Harderwijk, weldadig genieten van alle luxe wat u geboden wordt. Een oppervlakte van 45.000m2 met een beautyfarm, een verwarmd zwembad, een prachtige hamam, restaurants, relaxruimtes, whirlpools en vele sauna’s. Sauna & Beautyresort De Zwaluwhoeve, gelegen in het midden van het land is de ideale omgeving voor een oppepper van lichaam en geest.

Sluit Menu