Is Coaching iets voor mij?

Baijens-Coaching is voor iedereen die aan zelfontwikkeling wil doen. Van managers die op een positieve manier leiding willen geven, tot particulieren die vastlopen in hun eigen ontwikkelingsproces.

Waarom is non-verbale communicatie zo belangrijk?

Een groot deel van ons communiceren bestaat uit non-verbale communicatie. Om goed te kunnen communiceren, is het belangrijk dat verbaal en non-verbaal goed in balans zijn. Meer info.

Worden er ook cursussen gegeven?

Naast \’vaste\’ trainingen en workshops, biedt Baijens-Coaching ook trainingen op maat aan. In samenwerking met de opdrachtgever wordt een training ontwikkeld, gericht op de specifieke behoeftes en vragen van het bedrijf en/of de client. Meer info.

Hoe lang duurt een training?

De persoonlijk leiderschaps­training met paarden duurt drie dagen. Persoonlijk leiderschap voor Vrouwen is een tweedaagse workshop. Andere trainingen kunnen verschillen van één dag tot een langere periode. Deze periode wordt bepaald aan de hand van het te behalen doel.

Waar worden de trainingen en workshops gegeven?

Tijdens de Persoonlijk leiderschaps training verblijven de deelnemers in Hotel Dennenheuvel. Wanneer u interesse heeft in een ‘training op maat’, kunnen in overleg verschillende locaties als decor dienen. Meer info.

Wat maakt Baijens-Coaching uniek?

Baijens-Coaching werkt met eigen persoonlijkheid. Vanuit deze ‘eigen’ kracht wordt het zelfbewustwordingsproces gestimuleerd. Door coaching en zelfreflectie ontstaat positieve zelfontwikkeling. Meer info.

In het nieuws

Artikelen over mij verschenen

Sluit Menu